2013. december 2.

Gru 2

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik. (port.hu)

A Gru kellemes meglepetés volt számomra, így aztán lelkesen vártam a folytatását is. Lehet, hogy pont emiatt az elvárás miatt volt számomra szomorú csalódás...

Úgy érzem, több lehetőség lett volna ebben a történetben, csak épp nem sikerült élni velük. Mintha a készítők is megelégedtek volna annyival, hogy a már ismeret alapszituációt húzzák-nyúzzák még, tovább mutatnak szuper aranyos gyerekeket és tovább táncoltatják nézők idegein a mignonokat. Biztos egyedül vagyok a véleményemmel, de engem a mignonok már untatnak. Persze, bájosan esetlenek, viccesek és butácskák, de ennyi, ezt már az előző filmben is tudomásul vettük, ezért most már egyszerűen csak idegesítőek!

Ez a rajzfilm tehát most nagy csalódás volt, de könnyen lehet, hogy csak az előzetes elvárásaim miatt. Meg kellene már szoknom, hogy a folytatások ritkán jók, egyedül csak abban van nagy erejük, hogy az ember örül a korábban megismert szereplők viszontlátásának és kíváncsi további történetükre. No de ezzel a történettel újat mutatni - az lenne az igazi teljesítmény!

2,5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése